author love Freebies Talk
WELCOME TO MY WORLD. YOU'RE NOT ALLOWED TO COPY & STEALING ANYTHING FROM MY BLOG
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

Sayang sangat

Assalamualaikum and hey !

First of all , nk habaq post kali ni will not about zarul .
Hahahaha .
Okay let's continue !


Harituh masa sy baru balik dari cycling ,
So sembang-2 lah dgn akk sy ni hah dlm keta .
Then we talk about friendship and so on ..

I told her about 'this' friend of mine yg ktorg dah kenal almost 7years ..
But apa yg sy rasa dgn dia , tak sama mcm sy rsa dgn yaya,adda,kak zurin,baby,kak ain ..


And my kakak said ,
" kwn yang kita dh kenal lama ka , kwn yang mngkin sgt close dgn kita dekat luaq ,
tak akan sama dengan kawan yang tidoq dengan kita "

" mcm nana , dia kawan dengan kak emy close gila-2 , but then bila pindah dok
serumah , baru tau perangai si emy tu mcm mna .. "


Yup . Betul .
Allah je tau , mcm mna nya baik sgt depa 5org ni ..
Tak pernah berkira sesen pon , always been there for each other tau , kalau sorg susah yang lain 
semua pakat tolong .
They're just too amazing ..
Tatau nk cita mcm mna dah weh ..
Sangat baik .. Tu ja aku boleh habaq ..
Allah , sumpah aku bersyukur ..
Terima kasih Kau temukan aku dgn mreka ..


Kami happy dgn cara kami ..
Peduli apa org sekeliling nak kata ..
Berenam di hostel , berenam ke kolej , berenam jugaklah kalau keluaq mna pon ..
Nakai-2 tu biasalaa .
Hahahaha 

Well , i know ..
Sometimes perangai aku ni annoying jugak .
But they never leave me .
Hahaha .
They accept me for who i am .
Tak pernah kisah act silly dgn aku .
Sayang sangat dekat korg tau :')

Tak pernah kisah pon kalau takda kwn lain ..
Asalkan korg ada ..
Sayang sangat ..


Terima kasih yaya , baby , kak zurin , adda and kak ain ..
Terima kasih sbb korg selalu ada dgn saya ..
Selalu tolong saya bila saya tgh susah ..
Korg lah yg paling faham situation sy ..
Korg lah yang selalu ada dgn bahagia , sedih saya ..
Korg lah yang selalu ada dgn sy most of the times ..
Terima kasih lagi , sbb tak pernah penat layan kerenah sy .
Even kadang tu perangai sy tak dpt di jangka . Hahaha .
Perangai manja gedik sy .. Yang kira nak peluk korg sokmo .
Korg sabor je layan sy .
Hihihihi ..
Korg selalu dgr bila sy nak cerita pape ..
Sedih ke , sakit sy , happy sy , ckp bodoh sy , perangai pelik sy ..
Korg selalu ada dgn sy ..
Terima kasih ..
Korang .. Korang , sayang korang sangat :')

Moga friendship kita kekal sampai Jannah ye korg ? :')
Hujung minggu ni kita ketemu ye ..
Nak peluk korg kuat-2 .. 
Hihihi .
Tak sabar nak puasa dgn korg ..
Mcm mna lah agaknye . Wuhuuuu
Jga diri okay korg ?



Lots of love , girlpreng korg :

Sunday, June 22, 2014 (10:45 PM)

OLD | NEW